DELA
Foto: <07_Bildrubrik>FIRA FARSAN Du vet hur det är ... Snart är det fars egen dag. Ta ett fint foto av en pappa och sänd till oss. Bilder ur Nyans arkiv.

Plåta pappa och skriv vad han lärt dig

Det drar ihop sig mot fars dag.

Vi vill se många goa´ åländska pappor med härliga ungar.

Sänd en bild till oss och vinn en finfin farsdagsbukett.
Alltid på hösten dyker det upp rätt plötsligt – fars egen dag. I år infaller denna viktiga dag nästa söndag, den 8 november.

Visst är han värd att hyllas, den åländske pappan, han som påträffas i köket, i Mariebad, ute på jaktstigen eller i fiskebåten.

Vi vill se dem!

Sänd en bild på pappa till oss – gammal eller ny, det går bra vilket som.

Berätta gärna samtidigt något om vad just din pappa har lärt dig. Tänk efter en stund, då kanske det blir en lång lista; Allt från att intressera sig för fotboll till att läsa Hälge i Nyan eller ta livet med en klackspark.

Vi publicerar en del bilder i Nya Åland onsdagen den 4 november i samband med våra temasidor och fler fredagen den 6 november.

Bland de insända bilderna lottar vi ut en blomsterbukett, värd 25 euro.

Glöm inte skriva namn och bostadsort på pappan plus namnen på alla som syns på bilden. Gärna får du berätta var fotot är taget och om det är i något speciellt sammanhang.

Glöm inte heller bort att ange fotografens namn och ett telefonnummer dit vi kan ringa om det blir just du som blir vinnaren.

Varje tävlande får delta med endast ett bidrag. Vi vill ha materialet före tisdagen den 3 november klockan 12.00.

Du sänder in din bild med information till:

tavling@nyan.ax