DELA

Nyan lanserar sommarpodd

Det bästa från den senaste veckan på ett lättsamt, informativt och avslappnat sätt.

I morgon släpps Nyans heta sommarpodd.

– Det ska vara underhållning men ändå med ett vettigt innehåll där vi diskuterar aktuella händelser, säger poddens idékläckare Felicia Bredenberg.
I morgon lanserar Nya Åland sommarpodden Nyans heta. Podden kommer ut en gång i veckan, varje helg. Sommarreporter Felicia Bredenberg är den som kom med idén om en Nyan-podd.

– Jag borstade tänderna och tänkte ”hur kul skulle det inte vara med en podd?”. Jag lyssnar oerhört mycket på poddar och jag tänkte att det skulle vara roligt med en lokal podd, säger Bredenberg.

Reportrarna på redaktionen kommer att dela med sig av sina funderingar kring aktuella händelser som skett på Åland under den senaste veckan. I podden kommer minst tre ämnen att tas upp och lyssnarna kommer få tips på saker som händer den kommande veckan.

– Det kan vara vad som helst, stort som smått, det som är veckans heta ämnen. Vi kommer diskutera och skvallra och tipsa om saker som händer i veckan, säger Bredenberg.

På lördag kväll läggs första avsnittet av Nyans heta ut på Nya Ålands hemsida. I söndagens e-Nyan hittar du ”Heta-listan” samt en länk till poddavsnittet.