DELA
Foto: Ömsen

Ny vice vd vid Ömsen

Malin Jingstål har av styrelsen utsetts till ställföreträdande vd, med titeln vice vd, för Ålands ömsesidiga försäkringsbolag.

Jingstål har jobbat inom bolaget sedan 2011 och utsågs tidigare i år till operativ chef för försäkringsverksamheten och till medlem i ledningsgruppen för Ömsen, berättar bolaget i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att få ytterligare en roll i Ömsen som sedan jag började har utvecklats enormt mycket, säger Malin Jingstål i en kommentar i pressmeddelandet.

I meddelandet framgår att man nu har en förändrad och delvis ny ledningsgrupp, med både ny kompetens och en fördelning av hälften män och hälften kvinnor. I Ömsens ledningsgrupp ingår, förutom Malin Jingstål, vd Thomas Lundberg, ekonomidirektör Malin Skogberg, skadechef Robert Knahpe, försäljningschef Stefan Boman och chefsjuristen Maria Jansson. (ab)

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp