DELA

Kvinnligt pokerproff för Paf

POKER. Magdalena In de Betou, känd skådespelerska och programledare, har värvats av Paf och blir nu företagets nya ansikte utåt.
– I vår familj är poker lika mycket fredagsmys som vad chips och dipp är för många andra familjer, säger hon i ett pressmeddelande.
Magdalena In de Betou är numera Sveriges enda kvinnliga pokerspelare som sponsras fullt ut i och med värvningen av Paf.
Samarbetet går ut på att utveckla företagets spelsidor på nätet men Magdalena ska också representera företaget vid olika pokertävlingar internationellt.
Många känner säkert in Magdalena från tv-serier som ”Cleo” eller ”Kysst av spriten” på SVT. Hon har även medverkat i filmproduktioner såsom Göta kanal – kanalkampen.
Intresset för poker fick hon efter sin medverkan i Tv-programmet ”Pokermiljonen” där Magdalena tävlade mot andra svenska kändisar.

Bästa kvinna
Utvecklingen gick snabbt och spel på nätet varvades med böcker om poker.
Under 2009 utsågs In de Betou till bästa kvinnliga spelare vid Scandinavian Poker Awards och nu är poker en del av hennes vardag.
– I vår familj är poker lika mycket fredagsmys som vad chips och dipp är för många andra familjer. Det är helt enkelt ett lätt sätt att umgås.
Att In de Betou valde att ingå ett samarbete med det åländska spelbolaget Paf beror på företagets professionalitet, säger hon i ett pressmeddelande.
– Paf står för ett tryggt och ansvarsfullt nöjesspelande och jag hoppas kunna vara ett bra ansikte utåt, eftersom jag har under hela min resa från amatör till professionell burit med mig både glädjen och ansvaret i spelandet. (ne)