DELA
Foto: Jonas Edsvik

Häst och traktor i krock- polisen vill ha kontakt

Under måndagen anmäldes en kollision mellan häst och traktor i Hammarland. Polisen önskar nu komma i kontakt med föraren traktorn, berättar man på sin hemsida.

Såhär skriver polisen:
I Hammarland inträffade under måndagen en kollision mellan en häst och en traktor, efter att en privatperson varit ute och ridit med sin häst. Hästen hade till följd av traktorns hastighet och ljud blivit skrämd och hoppade instinktivt ut framför traktorn på vägen. Personskador uppstod lyckligtvis inte då ryttaren redan klivit av hästen och även hästen tycktes direkt efter händelsen ha klarat sig utan allvarliga skador.

Föraren till traktorn verkade inte observera händelsen och därmed önskar polisen nu få kontakt med denne. Händelsen inträffade vid 13, 14-tiden på dagen.

Föraren, eller annan som vet något om saken, ombeds ta kontakt med överkonstapel Eva Fellman mellan klockan 8 och 16 per telefonnummer 018-527183.

 

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp