DELA
Foto: Stefan Öhberg
Limelights första lineup, på 1980-talet. Från vänster Sören Lund, Anders Bamberg, Robert Jansson, Olle Sjöstrand och Tosse Jansson.

Läsartävling: Har du den bästa pudelfrisyren?

Det historiska ögonblicket närmar sig: Limelights återförening på Kino nästa lördag. Vad passar då bättre än en fototävling med pudelfrisyrtema? Välkommen skicka in en bild på din frilla!

 

Foto: Kjell Söderlund
Nya Ålands förre vd Patrik Ekblom i pudelfrisyr

Limelight, som dominerade den åländska åttiotalsrockscenen med sin musik och sina stora hårmanar. Men vid sidan om medlemmarna i Limelight: vem på Åland hade den mest magnifika pudelfrisyren?

Delta i Nya Ålands tävling och låt vår utvalda expertjury Jonas Wilén, bildkonstnär och estet, Julia Stenius, frisör, och Patrik Dahlblom, Nya Ålands rockreporter, avgöra.

Skicka bilderna till kultur@nyan.ax senast onsdag 1 november klockan 10.

 

Det går såklart även bra att posta en bild till Nya Åland, pb 21, 22101 Mariehamn. Eller lämna en bild i Nya Ålands postlåda som finns på Norra Esplanadgatan 1.

Om din pudelfrisyr är historisk, skicka gärna med en nytagen bild också. Om du har pudelfrisyr i dag 2023: extrapoäng!

Foto: Kjell Söderlund
Patrik Ekblom i dag

Bilderna och vinnarna publiceras i Nya Åland nästa vecka inför konserten. Vinnaren får ett presentkort på 50 euro till K-affärerna, och de hedersomnämnda en digital prenumeration på Nya Åland.

Man eller kvinna, ung eller gammal: hårigast vinner!

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp