DELA

Dags att lyfta den goda nyheten – välkommen med tips!

Det är minst sagt tuffa tider just nu. Det talas dagligen om krig och kriser både internationell och nationellt – och för många även på ett personligt plan. Det här är såklart även något som syns i tidningens spalter, som påverkar vad vi dagligen rapporterar om.

Det positiva finns

Men mer eller mindre regelbundet hör ni läsare av er och önskar mer goda nyheter. Ber om att vi på Nya Åland oftare skulle skriva oftare om bra saker som händer, och att då även lyfta fram det ordentligt så att det inte försvinner i allt det ”negativa”.

Och nu tar vi tag i den saken. För visst har ni läsare rätt, det negativa är inte allt och nu vill vi kunna visa på allt det positiva, goda och bra som faktiskt också har hänt, och händer, hela tiden.

Tipsa oss

Varje onsdag på sista sidan i tidningen vill vi därför alltid bjuda på positiv läsning. Så här mitt i veckan behöver vi alla något som gör oss lite lättare i sinnet, och det kan vara något lokalt åländskt eller från någon annan del av världen.

Men såklart vi vill gärna lyfta den goda åländska nyheten ännu mer.

Det händer så mycket bra runt omkring på Åland, allt från personer som förgyller vardagen för andra till oväntade händelser med lyckliga slut.

Välkommen att höra av dig med tips till oss.
Kontakta mig eller redaktör Ida Jansson, via e-posten familj@nyan.ax