DELA

Ny fraktdirektör på Eckerö Line

Markku Onniselkä har tillträtt som ny fraktdirektör på Eckerö Line, på grund av att rederiets nuvarande fraktdirektör Leif Brunnström går i pension nästa sommar.
”Eckerö Lines nya fraktdirektör Markku Onniselkä har över 20 års erfarenhet inom fraktbranschen. Onniselkä har senast arbetat på Tallink Silja Oy som försäljnings- och marknadsföringsdirektör på fraktenheten. Han har också erfarenheter från ledningsuppgifter inom frakten från bland annat VR Cargo och Superfast Ferries. ”skriver rederiet i ett pressmeddelande.
– Det är intressant att få vara med och utveckla ett finländskt företags fraktenhet och min målsättning är att skapa den marknadsandel åt Eckerö Line som jag tycker att bolaget borde ha, skriver Onniselkä i meddelandet.
Eckerö Lines vd David Lindström berättar att utnämningen är en del av planerna på att stärka fraktverksamheten i bolaget.
– Onniselkä börjar sitt arbete i Eckerö Line under en tid då den allmänna ekonomiska situationen är utmanande. Det är glädjande att ett tungt proffs inom branschen tror på vår framtid inom frakten, kommenterar Lindström.
Eckerö Line trafikerar rutten Helsingfors-Tallinn och är en del av Eckerökoncernen.(ab)