DELA

Mickels fick skördefestpris

Nykomlingen Mickels Gård i Jomala Gottby fick pris som årets Skördefestupplevelse vid Skördefestens vänners höstmöte förra veckan. Pristagaren röstades fram av besökarna via ett inlägg på Facebook.

Motiveringen lyder så här:

“En gård för hela familjen där inte bara djuren var mest spännande, utan även huset med målningar och allehanda prylar och möbler. Det fanns mycket att se och göra, även god mat att äta. Med djuren nära och den familjära stämningen, lyckades de skapa en oas med bra utrymme för alla i dessa pandemitider. De var nykomlingar som gjorde succé direkt.”

Barbro Karlsson, svärmor och mamma var på plats och tog emot priset eftersom gårdens ägare Hanna och Simon Karlsson hade fullt upp inför julmarknaden i helgen.

Vid mötet styrelsen för 2021: Tony Asumaa ordförande, Liz Mattsson, Madelene Karlström, Stefanie Björkman, Jonas Jakobsson och Erika Gustafsson. (ms)

 

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp