DELA

B2B-mässa ordnas igen

Då Ålands handelskammare och Ålands köpmannaförening ordnade Ålands första B2B-mässa i fjol blev den så populär att man nu har beslutat att upprepa succén. Precis som i fjol blir det därför också i år en B2B-mässa i samband med Köpmannamässan.
En B2B-mässa ger företag en möjlighet att knyta nya kontakter och nya former av kontakter med andra företag. B2B är förkortning av engelskans Business to Business.
– Under dagen träffar man utställande företag och besökare från en mängd olika branscher, vilket ger fantastiska möjligheter att knyta nya affärskontakter. Förutom åländska besökare kommer mässan att besökas av ett 30-tal företag från Uppland. Företag som är intresserade av att nätverka med åländska företagare. Det finns således stora möjligheter till affärer även utanför Åland, skriver handelskammaren och köpmannaföreningen i ett pressmeddelande.
Mässan är i Baltichallen under Köpmannamässans första dag den 12 mars 2010 kl 13-17. Intresserade utställare kan anmäla sig till handelskammaren på 29 029 eller per e-post info@chamber.ax (tt-s)