DELA

ÅAB bäst på privatkunder

Ålandsbanken är Finlands bästa Private Banking-aktör, enligt det etablerade kundundersökningsföretaget Kantar Prospera. Undersökningen gäller Finland 2021.

– Ålandsbanken sticker ut i kategorierna kundnöjdhet, personlig service och i utbudet av ansvarsfulla investeringsprodukter, sägs i ett pressmeddelande.

Där framgår att ÅABs kunder ”i betydligt högre grad rekommenderar sin bank till bekanta än vad konkurrenternas kunder gör”.

– Mycket glädjande att våra kunder bekräftar att vi har lyckats i vår ambition, säger Mikael Mörn, direktör, Ålandsbanken affärsområde Åland.

Det nämns att banken lanserat Finlands första specialplaceringsfond som investerar i vindkraft samt en fond som investerar i nordiska småbolag.

– Vi fortsätter att satsa på investeringsprodukter anpassade till våra kunders efterfrågan och behov, säger Henrik Fagerholm, chef för Private Banking Åland. (ms)

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp