DELA

Allt från heavy metal till jazz i helgen

Funderar du på vad du ska hitta på i helgen? Krogarna har mycket att erbjuda för olika smaker.
På lördag bjuder Dinos in till en helkväll för åländska heavy metal-fans när det kanadensiska bandet Cauldron och Volture från USA upptäder.
– Traditionell heavy metal som det lät i mitten av 1980-talet. En måstekväll om man gillar band som till exempel Judas Priest, Saxon och tidiga Iron Maiden, skriver bandbokaren Björn ”Grulle” Eklund i ett pressmeddelande.
Detta metalpaket har turnerat runt i Europa sedan 2 mars och nu har turen alltså kommit till Mariehamn.
På Arkipelag spelar Dj Totte i nattklubben både fredag och lördag. På lördag kommer även det åländska dansbandet Högtryck och spelar i restaurangen. Dansen börjar klockan 22.
Den danssugna kan också åka till Valborg i Lemland på lördag klockan 20. Där arrangerar Dansens Vänner dans för gammal som ung. Musiken står Richard’s för.
Indigo håller på fredagen öppet för allmänheten först efter 23. På lördagen däremot bjuder det åländska jazzbandet Red Beans & Rice Jazz Band på New Orleans jazz från klockan 21-23.
Park kör afterwork alla vardagar mellan klockan 16 och 18 och Christoffer ”Crissy ” Sjögren bjuder på trubadurunderhållning både på fredag och lördag.

Josefin Grunér (praktikant)