DELA

WebKopia av InsMESS

KE HUD FLE…Har undrat länge…Är du singel & över 35? Hör av dig i så fall till mig. Nya Åland har mitt gsm nr. 040.

"Protestanten"! Trodde du att det skulle komma något gott från MISE? Mvh 0457.

Nu är Finland på väg in i klassamhället. 040.

Grattis Nauclér, rak höger på gubbarna hälsar Mariegatans tant Grön och röd.

Huu! Göran och Trygve vill slopa skyddet för småägarna i banken: att ingen får rösta för mer än 1/40 del av allas totala röster! AW vill ha det kvar, tack Anders, vi litar på dig. Ung ålänning.

Äntligen åkte sossarna på smörj! Äntligen! Borgartorpare.

I dag plockade jag bort årets första fästing! Hundägaren.

Den där åländska skitkanalen, Steel fm, spelar bara samma låtar hela tiden. Spela DeathMetal och annan musik i stället för att spela samma skitmusik hela tiden. D@nt£

Om sossarna säger att de nu har ångan uppe med bara 14,4% av rösterna så måste det vara en mycket liten ångmaskin det handlar om. Nauclér gick som tåget.

Den "blonda busschauffören" är en av dom trevligaste och snällaste människor jag vet! Tänk dig själv att ha skrikande små ungar i bussen varje j…a dag! Tänk efter lite nästa gång. Marica.

Det är totalt omöjligt att påtala brister, ja rent av olagligheter som vanlig nolla, privatperson i telefon, ingen respons. Låter man istället någon icke nolla utföra samma samtal, tar det bara en halvtimme så har de skickat ut en tjänsteman för en omedelbar utvärdering. 040.

Du som undrade hur du ska få bort kattpisslukten från bilen, det är enkelt! Den försvinner själv efter ca: 2 dygn! Kattpiss är bland de lindrigaste problem man kan råka ut för! Ibland kan ju någon annan ”frasse” hinna ”märka” bilen på nytt innan första doften dunstat, men annars så tar det bara något dygn innan lukten försvunnit! Erfarenhet.

Angående knarket på Åland. Polisen och politikerna är för veliga. ”Nej, det kan vara han och hennes unge, bäst att inte göra något”. Anti knark.

Vilken röstsammanställning stämmer? Den i Nyan eller Gamlan? Beror det på om man är sosse eller ej;-) 040.
Hur pinsamt det än är så verkar det som att båda har fel någonstans i sammanräkningen. Det sammanlagda antalet röster per kandidat är lika i båda tidningarna. När man räknar ihop dem skall det bli 11.165, vilket gamlan har i sin kolumn, medan vi har 11.175. Men om man räknar ihop antalet röster totalt per kommun så kommer man i vår tabell till 11.175 och i gamlans till 11.200. Var felet ligger går inte snabbt att ta fram, eftersom vi har förhandsrösterna inbakade i siffrorna från kommunerna medan gamlan har sina separat. Det här tar tid att reda ut, men ingen har i slutändan fått för många röster, alltså inte fler än vad rösträkningen gav, där har vi behandlat alla partier lika. Red.

Jimmy Fagerström och Alex Forsman är två gulliga killar ^^ puss på er <333 Från beundrare.

Du som tror att en från Åland kan bli Finlands president är inte klok. Ingen blir ens minister som kommer härifrån, så du vet det nu. Krya på dej så vet du bättre.

Just när man trodde att Finland inte kunde bli mer konservativt, så blev de det. Det är ju så att man skulle kunna lägga sig ner och gråta. 040.

Det är vår. Morkullan knirrade i Östergetaskog i går kväll. 0457.

Nycklar upphittade vid Miniarenan (Baltichallen) återfås på Tärnan .Tel 531 300.

Snälla Ålands radion! Ge oss morronnyheter och väder i ett block så man kan stänga av och gå ut när Bergqvist börjar rabbla sin fotboll. Sen kan han gärna hålla på så länge han orkar. Tack! 0457.