DELA

WebKopia av InsMESS

600 Birka-aktier till salu till högstbjudande. Snabb affär! Lämna ditt nummer till Nya Åland.

Jasmine Rosbäck i Nyan är ju riktigt söt:) 040.

Fina positiva tankar du har. Finns det liv så finns det hopp . Kram smultronet.

Någon singelkille i15-17 års åldern som vill gå på dejt med lilla mej? Puss och kram blondi.

To Fast To Live To Young To Die! lol.

Vem är den nya tjejen på Esso? singel? 🙂 040.

Blir första provturen på specialsträckan med nya ramblermotorn? Håller själv på byter motor i skodan, tänkte lägg i en v:12 från en pansarvagn. DKV.

Håller med dig, Gerry Allgode! Ålands Turistförbund har fått stora attitydproblem under nuvarande ledning. Synd om turism-Åland. 040.

Replik till "pur-svensken". Vi far aldrig till ert konungarike, röstar aldrig på Anta och Brage och finsk text-tv funkar utmärkt både på svenska och finska, vad man vill ha reda på. Så de så! Ålänning.

Kurre, ta och hitta på något vettigt att göra. Less på ditt gnäll om allt, du är ingen duvunge precis! 0457.

5 bumpers till på Ålandsvägen när det redan är en för mycket! Får sjuka människor härja fritt i vårt samhälle? 0400.

Nina Rasmus, hur kommer det sig då att jag aldrig själv får blåsa så att jag kan ge mej till känna för er vem jag är? Mannen bakom namn insamling. P.s eckerövägen där har ni inte varit.

Du som skrev att Malin inte skulle kunna skriva det i HS eller TS läs det igen. Skulle vara precis något som de skulle kunna skriva, för alla som håller på Finland känner nog likadant. 0457

ÅLK XXX Honda accord, hade inget bakljus över huvudtaget tisdag kväll. Körde bakom dig vid 23-tiden. Du syntes knappt! Snälla, fixa det. Sengångaren.

Hur kan det cirkulera väldigt känsliga detaljer om patienter, polisärenden med mera på Åland? Skvaller-Åland där tystnadsplikten inte har något värde.

Hur roligt och billigt blir det att asfaltera om vägarna med alla guppar? 040.

Sevillakonferensen/Ålborgåtagandena. Innan man börjar pladdra om att förse européerna med inandningsluft och energi, bör man ta tag i den där nu 40-50 åriga diskussionen hur man får Afrika på fötter, till exempel, det finns nog mycket annat att göra också än att småle på gruppfoton. 040.

Vad betyder närstående stöd? Jo, en anhörig får lön från kommun för att hjälp med den sjuka anhöriga personen. Det är inte roligt att höra och veta att den hjälpande anhöriga beklagar att det är jobbigt. Och att den anhörige är så duktig. Därför betalar jag inte stödet. Pensionärer utan anhörigstöd.

Tjejen… Det är jag som är "smultronet" så blanda dig inte i mina affärer. Rock & Roll.

Ålandstidningen är liten, ful, tonårsbabblig och ofta mer än lovligt korkad. Nyan är bättre på allt!

Aj tusan! Jag som körde förbi Kobba klintar i söndags med en grupp fikasugna fågelskådare för att de skulle hinna fika på café i Mariehamn innan de skulle med färjan, ni behöver en öppet-skylt som är minst 14 m hög! Pär Löthman.

Du söta budistjej. Är du singel? En som ser dig varje dag.

Betalade försäkringen för Vipern eller hur gick det? 0457.

Politik är det omöjligas konst. Nu bjuds Nauclér in som gäst till centerns möte. Sent skall syndaren vakna.

Hur kan Nyan publicera artikeln om barnskydd utan att kolla om uppgifterna stämmer? Endast höra mamman? Skall pappan få upprättelse? 040.
– Se sidan 11. Red.

Recensenten Erland Mattsson skrev en mycket fin musikrecension i Nyan 16.4 om Mozartkonserten i Jomala kyrka. Den var konstnärligt känslig och kunnigt skriven. Hoppas Nyan anlitar denna recensent flera gånger. Yrkesmusiker.

Men den här fotografen Dienert verkar ha upprepade problem med lins och zoom. Samma musiker.

Myndighetspersoner är ofta lika ansvars- och omdömeslösa som socialtjänsten i Vetlanda. Så även journalister. 0400.

Du i den röda Nissan som hjälpte pojken på den röda mopeden som krockade i Dalbo-rondellen, tisdag 10.4 ca kl 15.30. Snälla, hör av dig! 0405 438 108.

Rooooooonja. De hände en grej.. 😀

Undrar om den slaktade golfen i Överby (Eckerö) är till salu! SkrotNiklas.

Bra att nya regeringen höjer studiestödet och pensionen med 20 e i månaden. Kostnadsläget på Åland kräver ännu mera åtgärder för pensionärer. Bra att matmomsen sänks. Nu är det viktigt att sänkningen kommer konsumenterna till nytta. Lägre matpriser bör ge mer omsättning som gynnar både handel och konsumenter. Liberala tankar.

Hej du som cyklade på Godbyvägen mellan Kantarellen och Svibykorsningen, du cyklade på fel sida av vägen. Högertrafik

Asså kan inga ni fixa ett sk8arhus? 040.

Vad heter den söta lilla hunden och den minst lika söta tjejen som gick med hunden på Ålandsvägen vid 18-tiden i tisdags? Är ni singlar?=) Smiler.

Otroligt… Hesburger har mitt på dagen 15 personer i kö och en stackars liten tjej som jobbar. Herregud vad man blir arg när sådant kallas snabbmat. Skärpning nu! (Gick därifrån) Ingen långsam mat-kund.

Ni som gillar antik och kuriosa kommer väl till mässan i Eckerö i helgen. Antikälskaren.

Hur kan man kalla Hesburger en snabbmatskedja? Får sitta och vänta ett bra tag på maten och betjäning på knackig svenska… Tacka vet jag Draken.

Då nu Mariepark blir utan sitt dragplåster och slutar som nöjesfält, bygger stan berg- och dalbana på Ålandsvägen. Grattis Mariehamn.

Hej! Läser messa Nyan och läser att någon vill ha hit Caroline af Ugglas. NEJ! Vi vill inte ha hit några från melodifestivalen, då går Rockoff helt klart bankrutt! 🙂 0457.