DELA

Varför klaga på allt!

Jag kan inte förstå varför många klagar på det ena och det andra. Är det inte snöröjning så är det hundskit. Eller så är det för kallt ute. Vad förväntas när det är vinter? Att det är kallt och snö så klart.
Hade det varit en regnig vinter hade det inte heller varit bra. Då hade det gnällts över slasket och våta stövlar. Nu får man ju inte in en massa lera i alla fall.

Man ska kunna se det positiva i allt. Hur ska man kunna uppskatta våren och värmen om det hela tiden är varmt? Vi har ju trots allt tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Inte alla som har det så bra här i vår värld.
Man kan ju se negativt i allt om man vill det, men jag väljer att se det positiva. Jag är glad över snön och kylan för det hör till vintern. Att se hundskit innebär att det finns hundar och den skiten förmultnar fortare än alla ölflaskor, papper och cigarrettfimpar som människorna kastar längs vägarna.
Sen finns det människor som klagar över att det går negativa rykten. Varför klaga över det för? Det är ju bara ett bevis på att man är en person som syns och andra lägger märke till. Ingen vill ju vara osynlig.
Positivt är ju också att man kommer upp ur sängen varje morgon. Kan klä sig utan hjälp. Inte alla som det är förunnat. Så min rekommendation är att se positivt.
Mvh
Medmänniska