DELA

Sansa Er nu innan ni skämmer ut Er ännu mer

Angående krisen i Visit Åland känns det lite olustigt att all kritik förs fram mot tf VD Susanne Fagerström och de delar av styrelsen som stöder henne. Varför lyfter inte tex. Ålandstidningen eller Nya Åland fram det faktum att nomineringskommittén har fått kritik. Varför har deras arbete tagit så här lång tid. Man undrar.
Nej i ärlighetens namn Ni som gnäller mest och uttalar Er negativt i lokaltidningarna. Kanske det är dags att sopa rent framför egen dörr innan ni gör bort Er fullständigt.
Rederiernas vara eller icke vara i Visit Ålands styrelse har tidigare varit upp till diskussion. Det känns som delar av den nuvarande styrelsen har klämt till några riktigt ömma delar i verksamheten under Visit Ålands förändringsprocess. Hoppas nu inte allt fokus läggs på Susanne Fagerström för att kunna sopa undan sanningen kring den processen och hur pengarna skall användas framöver. Sanningen som säger att vissa storföretag och rederier åkt snålskjuts i flera år på Visit Ålands och våra skattebetalares pengar.

Jag och många med mig ser med glädje framemot det eventuella extra mötet. Vi hoppas då innerligt att hela sanningen kommer fram och att även de som nu gnäller mest och öppet i lokaltidningarna berättar den riktiga sanningen.
Detta är en skyldighet gentemot hela Åland och alla Turistföretagare. Nu får ni ta och sansa Er allesammans innan gör Er och hela Åland till åtlöje. Enad front för turismens och Ålands bästa. Att som nu springa till tidningarna istället för att reda ut saker internt är ju bara barnsligheter.
Men tydligen kom den så kända Åländska avundsjukan med i bilden även här, tragiskt.
En turistföretagare och entreprenör