DELA

Moderat Samling för Britt till Bryssel

Den 25 maj hoppas vi i styrelsen för Moderat Samling för Åland att Ålands folk ser den möjlighet vi har, att rösta in en åländsk representant i Europaparlamentet. Vi hoppas också att Ålands partier kunde samlas för en enda dag, för en gemensam sak. Vi har nu en historisk chans att få vår talman Britt Lundberg invald till europaparlamentet och vi vill uppmana till att rösta. Som väljare kommer vi den 25 maj att ha makten att själva göra något åt det demokratiunderskott som Åland levt med sedan EU-inträdet 1995.

Britt Lundberg har gjort en stark kampanj på fastlandet, kandidatuppställningen på Sfp:s och Ålands gemensamma lista är jämn. Allt detta gör att vi själva kan sända Britt till Bryssel, bara vi ser till att rösta den 25 maj!
Vi stöder Britt för att hon har erfarenhet av EU-arbete, ministerarbete och för att hon är politiskt tydlig. Hon är en av få åländska politiker som gjort sig känd utanför Ålands gränser och som därför har en verklig möjlighet att ta sig ända till Europaparlamentet. Låt oss rösta in en ålänning i Europaparlamentet!
Styrelsen för Moderat samling för Åland