DELA

Messa Nyan 21.6.

Någon som saknar sina solglasögon? Finns kvarglömda på Emkarbyloppis. Mvh.loppistanten.

Mc-körande tjejer/damer: måndag 21.6 träffas vi på åea:s parkering kl 18.15 för gemensam tur någonstans, men vart? Ylva.

Vad fint det blir vid infarten till Tranvik! Och så skönt med asfalt! Tack alla in som jobbat där! 0457.

Du med den svarta Mazdan, på Gamla Ämnäsvägen mot Godby kl.11.45 torsdagen den 17. Det är väl bäst för oss alla att du slutar köra bil, du är en stor trafikfara!…för vi har faktiskt högertrafik på Åland…ifall du visste det..! 0457.

Tack, Nyan, att ni tagit in YleTeema i TV-tablån! Hillevi.

Ja de e nästan så att de går att sälja en rostig spik om kunden e intresserad.LOPPAN.

Kniven då bättre än bikten! Håller kyrkan i redskapet? Kom ner prostar på en trovärdig grund! Är biktaren bättre värd än det livslångt sörjande barnet? Offer -43.

Vill få en förklaring till varför vissa affärer på Åland lämnar kvitto med bara en summa, och inte även kvitto på vad man köpt. Detta sker vid kortköp. 0457.

Fungerar Plussakortet på Nestemacken? Vi har två kort i familjen men inget fungerar där men nog på andra ställen. 040.

Hej ”Panse”. Du verkar som en trevlig prick. Avskyr tyvärr minigolf men gillar att grilla korv. Tidningen har mitt nummer. The girl next to the girl next door.

Landskapsregeringen och dess (o)ansvariga ministrar får nog snart besök utav Tv 4 och Lyxfällan. 040.

Aldrig mer att jag släpper in nån kvinna i mitt liv mera! Aldrig. Ungkarln.

Va skulle det göra att man rider i bilspåren? 0457.

Till dig
i mötande sportbil i lördags när jag höll på med en omkörning …vill jag bara säga… jag gör omkörning av andra bilar när jag själv anser att jag både hinner & gör det på ett säkert sätt. Ditt sätt att börja blinka med helljusen & bära dig åt som ett pallera…. Lägg av med sånt där när det inte är du som hanterar min ratt och sköt ditt. 0457.

Hur skall man rida? Varför mitt på vägen? Vill gärna ha ridvägar. fotbollspojkar får ju plan och bowlare får ju hall. 0457.

MTV3 är borta igen! MCA har tydligen missat att betala räkningen igen. Det blir en lång väntan igen :o( När skall denna misskötsel sluta? 0457.

Tack för det trevliga besöket. Mvh Lill Peter i Nyköping.

Det finns ju farleder..varför int morleder? 0457.

Vad har hänt med dagens skärgårdsbor…förr bet dom ihop och fixade det mesta,nu är det gnäll och uppgivenhet som gäller på öarna! 050.

IFK spelade som ett topplag mot TPS och nu senast mot JJK…Man är hemma på bortaplan nuförtiden! 0457.

Att hotellnätterna minskar förstår jag, låg standard och de hutlöst höga priserna,och frukosten är inget man skryter om. Ke hud fle.