DELA

Mess måndag

Är det ok på DGH att man på arbetstid är inloggad på facebook? 040.

Med frisbeegolf i Tullarns äng kan vi kanske få vår egen ”skogsturk” – väm holi vadde som hiva? 040.

Kära S-politiker. Barn är inget man ”skaffar” sig. Barn är en nådegåva, eller kanske ett nådelån, som många av oss får njuta av en tid. Den tiden vill vi också ta vara på. 070.

Tetror-tetraederformade mjölkförpackningar har vi ej på Åland! Vi har vanliga mjölkförpackningar helt enkelt. 0400.

Du i svarta Honda Accorden: Vad vann du på idiotomkörningen på Godbyvägen fredagsmorgon? 0457.

Den här vd:n för Ömsen på Åland med underhuggare. Oj vad mycket ni tar äran för att ha gjort på Åland. Mycket av det den minst sagt oödmjuke vd:n räknade upp har ni inte gjort och resten har försäkringstagarnas pengar betalt. Frågan är väl om det börjar bli nog nu för de flesta?! För min del får det vara och jag tar en stor bunt med, som söker ett vettigare bolag. 0400.

Låt Ristos Zephyr six Å/M 64 vara ifred på Parkgatan 24 parkering! Hälsningar Viljo.

Vad är viktigast? Strandlinje eller bikinilinje? 050.

Vad är det för religionsblandning som t.f. kyrkoherden utövar i församlingen? Vi är inga gudar! ÅT 8.4 sid. 10-11. 040.

LCHF är en sekt, som tillåts breda ut sig helt ohejdat. Därmed inte sagt att margarin skulle vara nyttigt. 0457.

Skulle vara kul att tårta Timo Soini! 050.

Tjejen med grön räven-jacka och svarta kryckor i bussen efter 2. Träffis? 0400.

Du är toppen Josefin för att vi får ringa till Firardax hela programtiden och önska, så skall det vara, du är proffs dags att ta över. Hälsar en lyssnare.

På fastlandet får man siffer betyg redan i åk 4 och jag har aldrig lidit av det! Sluta löjla er! 040.

Det är hemma barnen lär sej empati och medmänsklighet eller det motsatta , men om man sällan är hemma så blir det kanske mobbing och knark istället , det är vuxna som kan välja, inte barnen. 0457.

… sade den lille gossen med myndig röst. 0457.

Obehagligt med väktare på Sparis! Vem betalar lönen, är det jag? (fd) kund.

Du i vit jacka o asiat. Singel? 040.

Varför sätter ÅEA stämman på arbetstid kl. 13.00? Vill de inte ha dit dagtids-arbetande andelsägare eller? 0457.

Bajskungen du e icke trovärdig. ”Hundskit” du släpper ut m plåtshabraket e nog värre än hundens utsläpp! Eller städar du efter dig? 0457.

Läste att 2013 kommer 98an att förbjudas så alla gamla bilar och 2 taktare ska skrotas. Hur f*n tänker dom?! Bonde i Lemland.

Ja men Hej.tonårspappa! Då ska dom inte inte gnälla då att dom inte har några lokaler att vara i. Å städa efter sej måste man alltid hur än man hänger med i utvecklingen. Inget ont sagt om ungdomarna för den skull. F.d.tonårsmamma.

Tony Asumaa straffar Beijar med gult kort för osanning. Nästa straff, vem vet, kan bli ett rött kort till den omoderna kyrkan för sin tvåtusenåriga gamla regelbok. Åldring.

Ingen är tvungen att skaffa barn idag, det är ett val och prioritering, Jeannette B ! Samhället väljer inte åt någon. 0457.

Alltså nu ska nog staten sänka bränslepriserna innan någe allvarligt händer! O skyll int att d e kadaffis fel s *tan. Kom igen nu o hjälp till o stoppa detta skit. Mr J.

Vilken jättefin idé med fågelrutan. Jag som inte alls var intresserad av fåglar har lärt mig jättemycket på ett roligt sätt. 0457.

Varför röker många en cigg efter dom har handlat mat? 050.

Undrar varför det inte står några E på mjölken. Korna äter ju en massa E i sin mat, så varför står inte vilka E som finns i mjölken? 040.

Vart skall man gå när man är rädd för tandläkare o är 25 bast bara. En som undrar.

Vad skall man göra när ingen sömnmedicin hjälper för mig. 040.

Felet med många mänskor är att de inte kan erkänna sina fel. Jag hade gladeligen erkänt mina, om jag haft några. 0457.

Det är en fröjd att läsa Ellas vinsida. Snälla gör en bok om vad hon skrivit. Det skulle bli en internationell succé. 0457.

I lördags kväll vid sjukhusutfarten vill jag be om ursäkt till den vita bilen som var på väg ner till bläckfiskrondellen. Jag borde ha kollat en extra gång till vänster innan jag körde ut. Klumpigt av mig. Den blåa bilen.

Tusen tack till gentlemannen Mika på konferensavdelningen för orkesterutrymme. Stort Tack även till Nina för underhållningen o service med bl.a matning på Amorella. ”Violinisterna”.