DELA

Kriget måste upphöra!

Rysslands invasion av en fredlig grannstat måste stoppas och Ukrainas suveränitet och gränsintegritet återupprättas. Det måste bli ett slut de pågående krigsförbrytelserna och de brott mot mänskligheten som begås under den falska ryska förespeglingen av en strategisk militär operation.

Vi vill uttrycka vår solidaritet med det ukrainska folket och vårt absoluta krav att Ryssland omedelbart upphör med sina krigshandlingar och drar sig tillbaka till sitt eget land. Freden måste byggas utgående från FN-stadgan, diplomatiska lösningar och respekt för internationella avtal.

Åland tar nu emot ett växande antal ukrainska flyktingar. Vi vill välkomna dem till Åland som en fristad och för en del som ett framtida hem.

Vi hoppas att det åländska samhället kan leva upp till de krav och förväntningar som ställs i massflyktingdirektivet och visa humanism och respekt för alla människor som utan egen förskyllan tvingas fly sina hem.

ÅLANDS SOCIALDEMOKRATERS ÅRSMÖTE

 

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp