DELA

Jag är en kandidat för frihet

Tack för din insändare Mårten Sundberg – det visar att kunskapen är låg kring vad vaccinering innebär och vem den skyddar! Att ta ett vaccin är för det egna immunförsvaret om det är för dåligt att möta virus, så rekommenderas att ta ett vaccin till exempel vid influensatider!

Nu är det ju känt sen länge att det vaccin som togs inte hjälpte att stoppa spridningen.

Det vore ju fint om du får igång en utredning kring innehållet och skadorna som kom efter vaccinering.

Unga människor som fick hjärtstopp, flimrande hjärta och så vidare.

Det vore mer medmänskligt än att peka ut oss som osolidariska.

Nu i valtider så använder de flesta politiker ord som solidaritet, medmänsklighet och allt annat som lyfter och ger gemenskap men var fanns den då?

Det är ju lätt att peka ut oss som osolidariska eller till och med egoistiska individer men att kräva att en person tar ett vaccin för att få behålla ett arbete det är något som åtminstone jag inte är för!

En människa har sitt immunförsvar och som jag ser det är det en del av kunskap för livet som behövs i skolorna! Så vi slipper läsa den här typen av påhopp!

Jag kommer att försvara dina rättigheter för att få tala offentligt men jag accepterar inte påhopp!

Vi fanns där på torget och du hade möjlighet att komma till oss och fråga om vår ljusmanifestation men du valde att inte komma!

Och det är din rätt men att gå ut med påståenden som du gör kan inte bara passera!

Tack och lycka till med din hälsa och jag tackar för ditt inlägg i debatten kring tvångsvaccinering!

Jag tror att många tänker som du men inför valet så har de idag en kandidat som står för friheten att välja och som är för självbestämmande!

IRENE MATTSSON

LAGTINGSKANDITAT 24