DELA

Hänsyn och empati är A och O

I min barndom såg jag problem som sopades under mattan. Och det talades heller aldrig något riktigt klarspråk om saker. Det accepterade jag inte, så jag bestämde mig för att tala klarspråk och ta tag i problem. Men ett stort problem här i landet är att allt för många vill ej sammarbeta, utan bara tänker på sig själva

Som saken är så är jag också känslig för drag men även högkänslig. Det är ett lidande som jag absolut inte kan göra något åt. Det är bedrövligt och totalt hänsynslöst när jag kommit till tre speciella ställen, så har de haft fönster och dörrar öppna, trots att de har fläktsystem.

Jag har har tidigare tagit reda på till tre olika firmor att man inte ska ha något öppet när man har fläktsystem, för då kan det gå sönder. Och jag har påpekat och skrivit om det till vissa personer. Men de bryr sig inte om detta, därför kan jag ej gå på de mötena. Det är så sorgligt och meningslöst tycker jag. Jag vill alltid ta hänsyn, det är självklart för mig.

 

En helt annan sak: det står på ett ställe i Bibeln att det är en styggelse kontra synd att vara tillsammans man och man och kvinna med kvinna. Nattvarden ska heller inte tas hur som helst utan att noga tänka igenom före.

I bönen Fader vår så stor det till sist att rikets är guds och makten och härligheten, men också äran är guds.

ANN-MARIE PETTERSSON