DELA

Dags att öppna ögonen för homeopatin!

Inom EU används homeopati av drygt 100 miljoner individer! Ca 54.000 läkare inom EU praktiserar homeopati, ofta som komplement till skolmedicinsk behandling. Homeopati är den snabbaste växande alternativmedicinska metoden och kallas på kontinenten ” den skonsamma medicinen”. Läkare som hävdar att det inte finns en enda studie som visar att homeopati har effekt, är mycket nonchalanta och okunniga. Vem som helst med litet datorvanor kan numera studera forskningsrapporter om homeopati på nätet. t.ex www.dagens homeopati.se I Tyskland, Österrike, Italien och England kan homeopati väljas som specialitet inom läkarutbildningen eller som tillägg till denna. Så varför inte hos oss?

Homeopati bygger alltigenom på erfarenhet och har använts i över 200 år. Dessa erfarenheter beskrivs i den enorma homeopatiska litteraturen. Intressant är att på senare tid har Nobelpristagaren Luc Montagnier hävdat att hans forskargrupp har troligen kommit på mekanismen bakom homeopatins funktionssätt.
Att använda sig av skonsamma homeopatiska mediciner är ett sätt att stimulera kropp och själ till självhjälp! Homeopatiska medel botar ”inifrån och ut” och har inga biverkningar om de används på rätt sätt. Till skillnad från apoteksmediciner är de billiga och kan spara in stora belopp i sjukvårdskostnader om de används inom vården.
Om man är rädd för någonting som är vardagligt i hela Europa så är det väl litet lustigt! Våga prova! Det finns många duktiga homeopater på Åland!
Med vänlig hälsning
Heidi Sjöstrand
hälsovårdare