DELA

Be om ursäkt!

Vi kunde nyligen läsa en insändare av Sara Kemetter och Tony Wikström med rubriken : ”Vi vill se krafttag mot mobbing”. Det gällde mobbing i skolan. Där fanns många kloka tankar.

Denna mobbing har även uppmärksammats i många andra sammanhang. En av socialdemokraternas kandidater i lagtingsvalet, Arash Ghazemi, tog upp detta tema inför valet.

Men märkligt nog så förefaller samme man att hålla på med vuxenmobbing på internet via en falsk profil under namn Glenn Glennsson. I samband med Ålandstidningens nyhet om att Johan Boman, suppleant i lagtinget träffade Ian Wachtmeister, hånar denne Glenn Glennsson Boman för hans klädval och hans ”psykologiska situation”. Att han dessutom helt oprovocerat kallar Boman för ”rasist” har vi lärt oss att vänja oss med även om vi inte i offentligheten brukar ge våra meningsmotståndare invektiv.

Med anledning av denna mobbning, utförd av en suppleant i stadsfullmäktige i Mariehamn, så önskar jag en förklaring och en ursäkt till Johan Boman av Arash Ghazemi eller socialdemokraternas ordförande Camilla Gunell.

Stephan Toivonen

Åländsk Demokrati