DELA

”Kläder och mode bland intressena”

Dagens ålänning Inger Johansson kommer från Mariehamn och arbetar som spelevenemangsansvarig på Paf. Vi träffar henne utanför Paf:s speltält vid Club Marin där hon håller på att ställa i ordning inför veckans beachvolleyturnering Paf Open.
– Vi kommer att ha ett speltält här på området med olika spel. Det kommer att anordnas turneringar, till exempel automat- och pokerturneringar. Dessutom kommer det att arrangeras turneringar på Casino Paf och på Arken.
Inger berättar att hela evenemanget kör i gång på tisdag. Själv kommer hon att finnas på plats hela veckan. Därför är det nog tur att sport hör till hennes intressen.
Övriga intressen?
– Jag har en klädbutik, Tara, så kläder och mode hör också till mina intressen, säger Inger.
Har du haft någon semester och gjort något särskilt i sommar då?
– Jag har mest varit här hemma. På sommaren tycker jag om att vara här, det blir någon liten avstickare till Stockholm men annars har jag inte varit utomlands alls.
Inger gillar sol och värme, därför sparar hon utlandssemestrarna till vinterhalvåret.
– Då kan det bli någon resa till Thailand istället.
Slutligen får du hälsa till någon.
– Då vill jag hälsa till alla Paf Open besökare och så vill jag uppmana ålänningarna att komma hit och titta. Det här är verkligen ett jätteevenemang och ett bra tillskott för det åländska näringslivet, så jag tycker att ålänningarna skall ställa upp och besöka evenemanget.

MALIN LUNDBERG