IF Fram vände underläge

FOTBOLL. IF Fram vände ett 0–2-underläge och tog en poäng när man mötte Tobo/Örbyhus borta i lördags.
Enligt rapport på IF Frams hemsida var det ålänningarna som styrde spelet, men målchanserna satt inte i första halvlek. I stället var Tobo/Örbyhus effektiva och i halvtid låg Fram under med två mål.
I andra halvlek lyckades man dock vända matchen. Först reducerade Johan Småroos och en stund senare såg han även till att kvittera matchen. Efter att man tilldömts en straff med tre minuter kvar att spela gick Fram också upp i ledning genom Tony Jansson.
I matchens absoluta slutskede tappade dock Fram två poäng när Tobo/Örbyhus satte 3–3. En frispark tog i stolpen och på returen kunde hemmalaget kvittera. (ml)