Volleybolldamer vann den tidiga seriefinalen

Förlust i första set men efter det var det hemmalaget Jomala som vann resten och säsongens första hemmamatch mot dittills obesegrade Stockholms Vingar B. – En otroligt rolig match att spela i dag och jättekul att vi kunde vinna, sa Jenny Clemes, en av många viktiga i hemmalaget efter matchen.

Två obesegrade lag möttes i Vikingahallen på lördagen och inget av lagen hade heller tappat något set. Serieledande Stockholms Vingar med tre matcher i bagaget mot Jomalas en, tog ett jämt första set efter att ha avslutat med två servess.

Det fjärde setet styrde hemmalaget totalt direkt från början och gav aldrig Stockholmslaget någon riktig chans. Bra servar och ett effektivt anfallsspel blev nyckeln och via 10-4 och 20-9 blev det till slut klara 25-16 och seger med 3-1  i set.