Storseger för JIK i femman

DIVISION V
Jomala IK 8 (4)
RaiTeePee 1 (1)
Jomala IK vann enkelt sin hemmamatch i division V i lördags mot RaiTeePee. Matchen bjöd på två tremålsskyttar, Simon Öström och David Koskinen.
Det började illa för Jomala IK i lördagens hemmamatch mot RaiTeePee, motståndarna tog en tidig ledning men sedan var det JIK för hela slanten. På två minuter gjorde David Koskinen och Simon Öström varsitt mål och JIK ledde matchen. Öström gjorde därefter två mål till innan paus och säkrade sitt hat trick.
I andra halvleken försökte JIK hålla tempot uppe och man gjorde ytterligare fyra mål. Inhopparen Mattias Nordlund gjorde 5–1, Koskinen gjorde sedan två raka mål innan Lukas Aaltonen fastställde slutresultatet till 8–1.
– Det brukar släppa för oss när vi gör vårt första mål, så blev det idag också, säger Öström.

Jomala IK ligger tvåa i divison V. Två poäng efter KaaRe.