SIFFK knäckte serieledarna

DIVISION III
SIFFK 2
MaPS 1
FOTBOLL. SIFFK tog revansch för våromgångens 2–5-förlust när serieledande MaPS gästade Markusböle i lördags. Efter mål av Jimmy Sundman och Rezgar Amani kunde SIFFK vinna med 2–1.
SIFFK och serieledarna MaPS från Masku bjöd på en tempofylld men chansfattig match när lagen möttes på Markusböle i lördags.
I den 28:e matchminuten gick SIFFK till ledningen efter att Rezgar Amani rivits ner i straffområdet och Jimmy Sundman förvaltat den efterföljande straffen på bästa sätt.
Ledningen höll sig dock inte längre än till den 39:e minuten när MaPS kvitterade på en vackert slagen frispark.

Amani segerskytt
I den andra halvleken tog, som så många gånger förr, SIFFK-spelarnas goda fysik ut sin rätt och laget tog alltmer över spelet.
I matchens 65:e minut fick Erik Lundberg bollen på mittplan och med en perfekt långboll frispelade han Amani som gjorde 2–1 med en behärskad lyftning över MaPS utrusande målvakt.
Efter målet fortsatte SIFFK att kontrollera spelet och en kvittering var aldrig riktigt nära, utan matchen slutade i en fullt rättvis hemmaseger.