Sen straff skänkte segern åt Hammarlands IK

DIVISION IV
Hammarlands IK 2
PiPs 1
FOTBOLL. Hammarlands IK vände och vann när laget i lördags inledde division IV med att möta PiPS hemma i Eckeröhallen. Slutresultatet skrevs till 2–1 efter att Christoffer Perjus slagit in en straff i matchens 90:e minut.
Trots ett underläge tidigt i matchen lyckades Hammarlands IK ta tre poäng när laget i lördags mötte PiPs från Pikis hemma i Eckeröhallen. Gästerna tog ledningen redan i matchens 11:e minut efter att hemmalaget inte varit tillräckligt alerta på en fast situation.
I den 28:e minuten kunde HIK dock kvittera genom Erik Lunden som nickade i 1–1 från närhåll, ett resultat som stod sig till pausvilan.
I matchens sista ordinarie minut fick HIK en straff som Christoffer Perjus satte säkert.