DELA
Foto: TECKNADE AVTAL Steve Camm (NatWest), Linda Alvarez (Gibraltars organisationskommitté), Fabian Picardo (Gibraltars premiärminister), Jerry Whitsey och Jörgen Pettersson (internationella Öspelsorganisationen IIGA) skrev under ett nytt sponsoravtal som sträcker sig över Öspelen 2019.

Huvudsponsor fortsätter stödja Öspelen

ÖSPELEN. Exekutivkommittén för den internationella Öspelsorganisationen höll sitt vårmöte på Gibraltar den gångna helgen.

Åländske ordföranden Jörgen Pettersson var på plats och låter meddela att det blir tolv idrotter på programmet för Öspelen på Gibraltar 2019 – och att huvudsponsorn NatWest (brittisk bank) valt att fortsätta att sponsra spelen till dess.

– Det är en stor trygghet i arbetet med att hitta värdöar och skapa förutsättningar för fortsatta öspel. På Gibraltar är man väldigt entusiastiska över att på nytt stå värd för tävlingarna som senast var här 1995, säger Jörgen Pettersson. (om)

På bilden från vänster till höger: Steve Camm (NatWest), Linda Alvarez (Gibraltars organisationskommitté), Fabian Picardo (Gibraltars premiärminister), Jerry Whitsey och Jörgen Pettersson (internationella Öspelsorganisationen IIGA) skrev under ett nytt sponsoravtal som sträcker sig över Öspelen 2019.