Nyförvärv imponerade i ”testmatch”

FOTBOLL. Ligalaget IFK Mariehamn vann torsdagens träningsmatch mot nya farmarlaget Jomala IK, nykomling i division 3.

Matchen spelades i Eckeröhallen, över två halvlekar om vardera 25 minuter. Slutresultatet skrevs 8-0 och fem av målen gjordes av nyförvärven Riku Sjöroos (3) och Aristote ”Totti” Mboma. Övriga tre stod testspelarna Bilel Ait Malek, Gustaf Backaliden och Hampus Lönn för.
IFK startade enligt följande: Oskari ForsmanLassi Järvenpää, Keaton Isaksson, Ivan Tatomirovic, Robin Sid-Hampus Lönn (testspelare), Gustaf Backaliden (testspelare), Robbie Crawford (testspelare), Riku Sjöroos- Bilel Ait Malek (testspelare)- Aristote Mboma.
I mitten av den andra halvleken byttes Keaton Isaksson och Riku Sjöroos ut till förmån för IFK-juniorerna Oscar Wiklöf och Mathias Kurtén.
Ligalaget tränar ännu under fredagen men får sedan ledigt över jul och nyår. Nästa träningsmatch är lördagen den 12 januari då Jomala IK återigen står för motståndet.