Ny förlust för IFK efter dramatisk match

FOTBOLL. Det blev ytterligare en förlust för IFK Mariehamn i söndagens möte mot SJK.

SJK tog ledningen i första halvlek genom Jake Jervis men i andra halvlek kunde IFK kvittera när Gustaf Backaliden satte ett säkert skott i mål i den 66:e matchminuten. Dryga tio minuter därefter blev IFK tilldelade en straff som Albion Ademi nätade och gav IFK ledningen med 2-1.

En kort stund kunde hemmapubliken hoppas på att IFK:s förlusttrend skulle brytas. Dessvärre tog det bara två minuter innan SJK:s Emmanuel Ledesma hade kvitterat för bortalagets räkning.

Spiken i kistan kom i den 89:e minuten då Matej Hradecky placerade 2-3 till bortalaget och därmed även fastställde slutresultatet.

IFK har nu fem raka förluster bakom sig och nio matcher utan vinst. Med enbart två omgångar kvar i grundserien så innebär det att IFK kommer att spela vidare i den nedre fortsättningsserien efter seriedelning.