Målkalas när IFK slog Jaro

TIPSLIGAN
IFK MARIEHAMN 5
FF JARO 2

FOTBOLL. IFK Mariehamn besegrade FF Jaro med 5–2 på WHA på måndagskvällen. Nu ligger man på sjunde plats i tabellen, bara en poäng från den efterlängtade sjätteplatsen. För ett bildspel klicka HÄR.
IFK Mariehamn fick hjälp med det första målet i kvällens match då Patrick Byskata efter åtta minuter nickade bollen i eget mål. Men sedan såg man själv till att göra fyra mål till.
Först satte Sebastian Strandvall en straff efter att Toni Lehtinen just före halvtid blivit nergjord i straffområdet. I samband med det fick Jaro Tillman Grove utvisad och IFK fick spela hela andra halvlek med en man mer på plan. Man utökade då ledningen till 4–2 efter två mål av Lehtinen. Slarvigt försvarsspel gav dock Jaro möjligheten att snygga till siffrorna och Mattias Wargh och Simon Skrabb gjorde varsitt mål. Något snack om vem som skulle vinna var det ändå inte och på övertid fastställde Amos Ekhalie resultatet till 5–2 för Grönvitt.