Målkalas när IFK besegrade Jaro

FOTBOLL. Fyra mål efter bara tolv minuter.
IFK Mariehamn och FF Jaro bjöd på stor fotbollsunderhållning i söndagens ligamöte på WHA.
– Det vi har saknat kom i dag, säger tränare Pekka Lyyski.

Första målet kom när inte ens en hel minut av matchen var spelad. FF Jaro tog ledningen, men kort därefter kvitterade IFK genom Dever Orgill.
Philip Mantilla tog IFK till en ledning efter ett mål på hörna.

Målkalaset fortsatte då Brian Span ökade på hemmalagets ledning till 3-1. Ställningen höll sig tills domaren blåste igång andra halvlek.
FF Jaro reducerade till 3-2 någon minut in i andra halvlek. Målchanserna haglade från båda håll och näst på tur att öka på målkontot blev återigen gästerna från Jakobstad som jämnade ut ställningen till 3–3.

Vinden vände fort och dryga minuten senare blev Orgill tvåmålsskytt efter ett riktigt kanonskott som gick hårt förbi Jaro-målvakten. IFK höll undan till sista minuten och tog hem mötet.