DELA

Kojola förlänger med IFK Mariehamn

FOTBOLL. IFK Mariehamns försvarsklippa Kristian Kojola förlänger sitt kontrakt med ett år.
– Vi känner att Kristian är en av nyckelspelarna i laget som vi vill knyta upp för framtiden och en av dem vi bygger laget kring, säger klubbdirektören Peter Mattsson i ett pressmeddelande.
IFK Mariehamns mittback Kristian Kojola har förlängt sitt avtal med klubben. Det nya avtalet gäller över 2012.
– Kojola har haft en succésäsong hittills i IFK så därför har vi velat säkra upp honom ytterligare en säsong. Vi är nöjda med att redan nu ha klart med mittbacksklippan för nästa år, skriver klubben i ett pressmeddelande.


Väcka intresse
Kojola har hittills spelat 17 matcher och gjort ett mål för IFK under pågående säsong.
– Vi visste redan före säsongen att Kristian var en bra försvarare men alla som sett honom spela kan intyga hur bra han är. Vi tror att han antingen redan i år eller senast nästa år kommer att väcka intresse hos klubbar i betydligt bättre ligor och givetvis vill vi ha kontrakt med Kristian för att då kunna glädjas ekonomiskt om vi får vara med om att han tar steget vidare till en bättre liga och klubb, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.
IFK Mariehamn förhandlar även som bäst med flertal av spelarna med utgående kontrakt och klubben har en förhoppning om att komma med ytterligare information de närmaste veckorna. (ds)