DELA
Foto: Johan Eriksson

Kanske ny match för Helenius i mars

BOXNING. Proffsboxaren Robert Helenius gick sin senaste match i oktober där det blev en utklassningsseger mot Adam Kownacki. Nu hoppas The Nordic Nightmare på en ny match i mars.– Vi håller på och river i alla trådar, säger Helenius manager Markus Sundman.

I början av oktober ställde sig tungviktsboxaren Robert Helenius i tävlingsringen igen för första gången på ett och ett halvt år. Borta i Las Vegas blev det storseger för ålänningen mot polacken Adam Kownacki. När och mot vem nästa match blir är inte klart.

– Vi håller på och river i alla trådar. Just nu är det ingenting som är klart. Jag skulle vilja ha honom i ringen i mars, det är mitt mål, säger managerna Markus Sundman till Nya Åland och fortsätter:

– Men det skulle behöva vara klart inom två veckor, men det är en bit ifrån.

Var och mot vem vill ni helst ha en match?

– Det spelar inte så stor roll. Det ska vara en så stor match som möjligt. Den kommer nog mycket troligt att vara i USA, eller möjligtvis i England. Det säger jag med anledning av hur stor matchen är.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp