DIVISION IV
JOMALA IK 1
PIPS 3

FOTBOLL. Jomala IK förlorade lördagens hemmamatch mot PiPS med 1–3.
– Egentligen tycker jag att vi gör en helt okej match. Sedan slarvar vi lite och då gör de mål, säger mittbacken Lukas Aaltonen.

Bottenlaget JIK spelade ganska jämnt med mittenlaget PiPS i lördags. Några särskilt heta målchanser kom varken gästerna eller JIK till i första halvlek. Enda målet kom efter att gästerna fått en straff då bollen tog på en JIK-försvarares hand i straffområdet.
En likadan situation fast åt andra hållet skedde i andra halvlek. Den gången blev straffskytten JIK:s mittback Aaltonen. Efter det skruvade dock PiPS upp tempot och snart kunde de också göra sitt andra mål och tredje mål för dagen. Det hjälpte inte heller att de fick en spelare utvisad, JIK som åkte på ett par skador och gjorde ett flertal byten lyckades aldrig komma ordentligt in i matchen igen och slutresultatet skrevs till 1-3.