IFK vann mot Inter i Åbo

FOTBOLL. IFK Mariehamn vann matchen mot FC Inter i Åbo. Slutresultatet blev 3–0 till IFK.

13 minuter in i matchen gjorde Aleksei Kangaskolkka 1–0 efter ett fint anfall längs högerkanten. Tio minuter senare satte Kangaskolkka bollen i mål igen, men det målet dömdes bort då Rezgar Amani stod offside och skymde målvakten i den situationen.
I den 41:a minuten gjorde IFK sedan 2–0 på en hörna. Petteri Forsell slog hörnan, den nickades rätt upp i luften av en Interförsvarare, sedan nickade Kangaskolkka bollen mot mål och Matias Wiklöf styrde den i mål.
I andra halvlek tog Inter över allt mer men med drygt tio minuter kvar på klockan gjorde Kangaskolkka 3-0 på en kontring och därmed var matchen avgjord.