IFK tog första hemmavinsten

Det var ett nytänt IFK som steg in på WHA för kvällens drabbning mot FC Inter.

Efter 12 spelade minuter tog grönvitt ledningen då Albion Ademi lyckades ta sig fri vid halva plan och använde sin snabbhet för att trots en knuff i ryggen driva fram bollen för att sedan från precis utanför straffområdet smälla in ett vackert 1-0-mål. IFK fortsatte dominera med sitt myllrande försvar och snabba kontringar i andra halvlek, och efter 71 minuter bar det återigen frukt, och även denna gång på vackert vis. På vänsterkanten tog Albion Ademi då sig mellan två Inter-försvarare och serverade bollen till en vidöppen Peter Makrillos utanför straffområdet. Ett lurigt skott i nedre högra hörnet senare var ställningen 2-0 till IFK:s fördel.

Trots några svettiga stunder mot slutet av matchen skulle det inte bli några fler mål, och säsongens första vinst på hemmaplan är nu ett faktum.