DELA

IFK testar offensiv bosnier

FOTBOLL. IFK Mariehamn arbetar som bäst med att förlänga kontrakten inför nästa säsong och klubben testar nu 21-årige Ermin Gadzo från Bosnien.
IFK Mariehamn meddelade idag att klubben testar den 21-årige bosniern Ermin Gadzo under 1-2 veckors tid. Gadzo är en offensiv lagd, vänsterfotad, spelare.

IFK meddelar att arbetet med att förlänga kontrakten inför nästa säsong pågår som bäst och målsättningen är att under sommaren ha cirka 10-15 spelare med kontrakt också över säsongen 2012. Testspelet av Ermin Gadzo kan också ses i ljuset av detta. Klubben vill sondera terrängen och redan nu knyta till sig spelare som eventuellt kan vara aktuella för att erbjudas kontrakt över säsongen 2012.

– Vi tar hit Ermin Gadzo för att dels titta på om han kan vara en tillfällig ersättare för de spelare som vi har långtidsskadade och för att avlasta de spelare som på grund av det hårda spelschemat och långtidsskadorna matchats hårt och kommer att matchas hårt också fortsättningsvis men dels också för att redan nu sondera terrängen inför nästa års säsong, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson. (ds)