IFK slog serieledarna

FOTBOLL. IFK Mariehamn låg under med 0–1 på Wiklöf Holding Arena och klockan hade tickat fram till 78 minuter. Då trodde nog få att det tolv minuter senare skulle stå 2–1 på resultattavlan.

IFK och gästerna FC Inter spelade ett disciplinerat försvarsspel matchen igenom. Därför blev det inte heller så många vassa målchanser. Men på en frispark i den 43:e minuten kunde Irakli Sirbiladze göra 1–0 till gästerna.
Andra halvlek fortsatte som den första, ganska chansfattigt. I den 79:e minuten kunde dock Saihou ”CH” Jagne kvittera efter att han fått en boll i djupet längs marken från Petteri Forsell. I den 90:e minuten kunde sedan inbytte Ermin Gadzo sätta 2–1 till IFK efter en hörna slagen av Forsell.
I och med kvällens resultat gick IFK upp på fjärde plats i tabellen. Inter föll till andraplatsen.