IFK kryssade mot Honka

FOTBOLL. IFK Mariehamn spelade 2–2 borta mot Honka i kväll.

Honkas Ilari Äijälä öppnade målskyttet i den 38:e matchminuten och hemmalaget gick till pausvilan med 1–0 i ryggen. Men med bara tre minuter spelat av den andra akten kvitterade Diego Assis.
Tommy Wirtanen slog ett inlägg från högerkanten och den offensive mittfältaren dök upp vid den bortre stolpen och kunde peta in 1–1.
Veikkausligans skyttekung Roni Porokara gav Honka ledningen på nytt när han på en hörna satte 2–1 i den 82:a matchminuten.
Men bara två minuter senare utjämnade Luis Solignac tillställningen – och återigen var det Tommy Wirtanen som stod för framspelningen. 2–2 blev också slutresultatet, och därmed har IFK nu fyra raka matcher utan seger i ligan.

Här kan ni se höjdpunkterna från den andra halvleken:

Och här kan ni höra den assisterande tränaren Peter Lundbergs tankar om matchen: