IFK klara för kvartsfinal i Finska cupen

FOTBOLL. IFK Mariehamn är vidare till kvartsfinal i Finska cupen. I kväll besegrade man Honka med 1–0 på Jomala konstgräs. Bildspel
Toni Lehtinen gjorde cupmatchens enda mål i den 29 minuten. Josh Wicks slog en lång utspark, Honkas försvarare misslyckades med att nicka undan bollen och istället skarvades den fram till Lehtinen som klippte till direkt.
Annars var det IFK som inledde matchen bäst, vartefter Honka tog över och dominerade mitten av första halvlek. I andra halvlek var hemmalaget åter med i matchen och man lyckades bevaka ledningen till full tid. Därmed är man vidare till kvartsfinal.
Vid fredagens match avslöjades också att ytterbacken Allan Olesen bär kaptensbindeln i IFK den här säsongen.