IFK föll mot Jaro

FOTBOLL. IFK Mariehamn förlorade dagens match mot Jaro med 1-3.
I dag gästade Jaro Wiklöf Holding Arena.
Gästerna öppnade målskyttet i den 26:e matchminuten när Ilya Vaganov nätade på en hörna. Sex minuter senare fick IFK Mariehamn en straff med sig efter att Bernardo Ribeiro kapats i straffområdet. Petteri Forsell fick förtroendet från straffpunkten och förvaltade läget på bästa sätt när han bombade in kvitteringen.
Men i den 70:e matchminuten tog österbottningarna ledningen på nytt när Jonas Emet nickade in en hörna, och sju minuter senare kom nästa tunga smäll för Grönvitt.
David Ramadingaye tacklade omkull Jaros Carlos Fondacaro i eget straffområdet. Domaren pekade på straffpunkten och IFK-mittfältaren varnades. Hendrik Helmke tog hand om straffen och satte den högt i IFK-målvakten Simon Nurmes högra hörn.
Mål: 0-1 Ilya Vaganov 26´, 1-1 Petteri Forsell (straff) 32´, 1-2 Jonas Emet 70´, 1-3 Hendrik Helmke (straff) 77´.