IFK bröt segertorkan

FOTBOLL. Efter sju raka matcher utan vinst bröt IFK Mariehamn segertorkan hemma mot Jaro i kväll.

Slutresultatet skrevs till 4–2 i Grönvitts favör.
Men det var gästerna från Österbotten som öppnade målskyttet i den 19:e matchminuten när Shahdon Winchester nätade.
Med halvtimmen spelat av den första halvleken replikerade IFK Mariehamn när Petteri Forsell dunkade in en frispark från distans. Jonas Emet gav sitt Jaro ledningen på nytt strax före pausvilan.
Men i den 53:e matchminuten klev Petteri Forsell fram igen när han skickade in en frispark strax utanför straffområdesgränsen i det bortre krysset. Helt otagbart för Jaro-målvakten Jesse Öst.
Och IFK-stjärnan hade ännu mer att ge. Med kvarten kvar att spela slog han ett inlägg som Albin Grandlund tog ned i straffområdet. Högerbacken fördelade bollen vidare till Dever Orgill som satte 3–2 i sin första match på nästan ett år efter korsbandsskadan som han ådrog sig i Baku.
På stopptid punkterade Amos Ekhalie sedan tillställningen när han satte 4–2.