IFK besegrade Jaro

FOTBOLL IFK Mariehamn tog under lördagskvällen emot FF Jaro på WHA. Hemmalaget vann med 2-0, och klättrade till en andra plats i tabellen.
Matchen var till en början väldigt jämn och fylld av kamp. IFK var ändå det bättre laget och efter 20 minuter gav det utdelning då Wilhelm Ingves gjorde matchens första mål. Därefter var det en fortsatt jämn tillställning med relativt få chanser. De chanser som trots allt dök upp så var ändå farliga och Simon Nurme i IFK-målet fick sträcka rejält på sig ett antal gånger. I den andra halvleken punkterade Patrik Byskata matchen med ett riktigt drömmål. Byskata såg att målvakten var långt ut, sköt från mittlinjen och kunde se bollen segla in i mål till 2-0, ett resultat som stod sig till slutsignalen.
– Vi är nöjda med tre poäng, men det finns saker att förbättra i spelet, säger Pekka Lyyski.