Hat trick av Riski sänkte IFK

FOTBOLL. TIPSLIGAN.
IFK Mariehamn 0 (0)
TPS 3 (3)
IFK Mariehamn förlorade torsdagskvällens hemmamatch mot TPS med 0–3. Roope Riski sprang igenom IFK-försvaret tre gånger och gjorde alla mål.

För att se ett bildspel från matchen, klicka här.

Roope Riski sänkte IFK Mariehamn i torsdagskväll när Italien-lånet gjorde tre mål, TPS vann matchen med 3–0. Första målet kom i den 43:e minuten efter en underbar boll av Toni Kolehmainen.
Det dröjde sedan till slutet av andra halvlek innan TPS avgjorde matchen. Kolehmainen serverade återigen Riski i den 82:a minuten och i den 84:e minuten fullbordade Riski sitt hat trick.

IFK: Josh Wicks – Allan Olesen, Kristian Kojola, Mason Trafford, Jarkko Värttö – Wilhelm Ingves (Konsta Rasimus, 62´), Hendrik Helmke, Luca Bellisomo, Petteri Forsell (Marcus Olofsson, 85´) – Toni Lehtinen, Niko Ikävalko (Ermin Gadzo, 46´)

Lär mer om matchen i fredagens Nya Åland.