FOTBOLL. Först kvittering med en elegant chipp.
Sedan framspelare till Luis Solignacs matchavgörande 2–1-mål.
Petteri Forsell höll hov när IFK Mariehamn slog KuPS med 3-1 på bortaplan.

IFK Mariehamn åkte till KuPS för måndagskvällens ligamöte med 0–4-smällen mot samma lag häromveckan färskt i minnet.
En bit in i andra halvlek såg också Kuopiolaget att vara på väg mot en ny seger över ålänningarna efter att Toni Markic nickat in 1–0 på hörna i den 67:e minuten.
Men IFK Mariehamn och Petteri Forsell vägrade vika ned sig.
Fem minuter efter KuPS ledningsmål kom Forsell loss på mittplan, höll undan från sin försvarare och chippade elegant in kvitteringen till 1–1 bakom Tomi Maanoja i KuPS-målet.
I den 81:a minuten kom Forsell loss igen i KuPS straffområde, men valde i stället för att skjuta själv att spela i sidled till Luis Solignac som inte hade några problem med att rulla in det avgörande 2–1-målet. Argentinaren satte även 3-1 på stopptid efter att påpassligt ha utnyttjat Tomi Maanojas misstag.