Förlust för ÅU i cup-premiären

FOTBOLL. Åland United förlorade sin första match i årets Finlands cup. Mötet med fjolårstvåan PK-35 Vanda slutade 3-2.

PK-35 Vanda tog ledningen i den 27:e minuten genom Karoliina Autio. Hemmalaget utökade sin ledning i den 47:e minuten men bara ett par minuter senare kunde ÅU reducera genom Signy Aarna.

Det dröjde på det åter igen bara två minuter innan PK-35:s Wilma Forsblom hade återtagit tvåmålsledningen för sitt lags räkning.

I den 69:e matchminuten tilldelades ÅU en frispark som Monica Hagström snyggt placerade i mål. Dessvärre blev det matchens sista mål och slutresultatet kunde skrivas 3-2 till PK-35 Vanda.